STRANDPAVILJOEN 26

Het strandpaviljoen dat zo'n vijftig jaar dienst heeft gedaan hebben wij in 2006 vervangen door een geheel nieuw paviljoen. Het was wel een ingrijpende verandering, want het oude paviljoen was nog in het bezit van mijn grootouders. Zij hadden het eerste houten paviljoen op het Zandvoortse strand, maar tijdens de watersnoodramp in februari 1953 is dat weggespoeld. Vanaf die tijd dateerde het paviljoen dat wij drieëndertig jaar gerund hebben - trouwens met heel veel plezier.

Maar de uitdaging en de rek was er uit en dat hopen wij in het nieuwe paviljoen weer te vinden. Het is een eigentijds strandpaviljoen geworden met veel ruimte, warmte en een prachtig uitzicht. Tevens hebben wij nu genoeg plaats om uw (trouw)feest, verjaardagspartij, barbeque of lunch te verzorgen. Bent u geïnteresseerd, kom gerust eens kijken en vraag om informatie.

Ons paviljoen ligt aan de Noord-Boulevard van Zandvoort ter hoogte van het circuit, onder het N.H. Hotel. Naast het circuit ligt op loopafstand van ons paviljoen een parkeerterrein waarvan u gebruik kunt maken voor € 6,00 per dag.

Aan ons ruime en gezellige terras hebben wij niet veel veranderd. Bij alle weersomstandigheden vindt u er nog steeds wel een geschikt plekje. Als het te warm is, dan is het onder het genot van een hapje en een drankje goed toeven onder een van de zes giant parasols. Wij hebben een prima kaart met voor elk wat wils en staan graag voor u klaar!

Rob en Reina Paap
         
  Copyright © 2007 Strand Noord | Disclaimer | Contact